DSC09163

Industry Transilvan SRL punct de lucru Dekoratex este cel mai important producator de stofa de mobila din Romania, oferind o gama larga de stofe din bumbac, in, canepa, poliester, acril, acril chenille si diferite fire de efect care se caracterizeaza prin multitudinea de culori si modele in stil clasic si modern urmarind tendintele in domeniu.In cursul anului 2008 la domeniul de activitate se va adauga si comercializarea de piele naturala si artificiala.

 

DSC09153... despre-noi-02

Clientii nostri au posibilitatea de a alege dintr-o gama de peste 1500 articole diferite, sunt bine cunoscute pe piata interna, printre clientii nostri se numara cei mai importanti producatori de mobila din Romania care la randul lor produc atit pentru piata interna cit si cea externa. Folosind materii prime de buna calitate, tehnologie moderna, creatie realizata prin intermediul tehnologiei computerizate permit realizarea unor stofe de calitate intr-un timp foarte scurt chiar cu executarea designului solicitat de client. Flexibilitatea la schimbarile modei si la cerintele clientilor, mentinerea produselor la un nivel calitativ ridicat, asigura o buna imagine a firmei atat in randul clientilor din Romania cat si pe piata externa.

Principalele tipuri de materii prime folosite la fabricarea acestor articole sunt: fire din bumbac, in canepa, fire poliesterice, fire acrilice, fire chenille (cu compozitie 100% acril), respectiv diferite fire de efect din aceste materiale.

 
 
 

.................

 
Infoline

Pentru comenzi telefonice:


0743 33 00 51

0748 88 35 88

0748 88 35 80

 

Preluare comenzi telefonice:
08:00-17:00 Luni - Vineri

Contact:
vanzari@dekoratex.ro

 

Cautam distribuitori in tara

 

 

Dekoratex